2010-01-12

Teve eller pulka?

Jullovet gick fort! Vi har, som de flesta i landet, haft gott om snö och kyla. Våra ungar är inte mycket för utevistelser när det är kallt....kan ju bero på att de har föräldrar som inte direkt hoppar ut i snön heller. En (1) gång fick jag ut både mig själv och Anna och Ebbe på en stund i pulkabacken. Vi hade såklart skitkul när vi väl kom ut. Fast de fick blåmärken på ryggen när de for över guppet.
Annars har det varit mycket dator under lovet. De första dagarna satt de vääldigt länge framför teven. Då bestämde vi tevetid. Efter julkalendern på morgonen skulle de stänga av och de fick inte sätta på teven igen förrän Bolibompa började på kvällen. Ett par dagar lekte de rätt mycket med utklädningaskläderna. Julafton kom och gick och julklapparna kom till användning. Men så kom de på att de ville spela spel på datorn. Och det gör man ju på spela.se eller på svt.se...där ju även julkalendern finns att titta på! Och titta på igen. Och igen. Och igen! Vi har två datorer och ibland spelades superhjältemusiken i kanon från arbetshörnan respektive soffan...Våra barn ger Superhjältejul högt betyg. Och ja, musiken var bra!
Själv har jag väl tillbringat en del tid framför datorn också. När någon dator var ledig. Inte bloggat här. Men läst bloggar. Massor av bloggar läser jag. Återkommer till några av dem allt eftersom.
Nu är skolan igång igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar