2010-04-23

Ta ledigt?

Kan man få ta barnen från skolan en vanlig vardag av ren bekvämlighet? Typ. Nu var det nämligen länge sen vi gick på museum eller gjorde nåt annat kulturellt tillsammans med ungarna...Skulle gärna gå på Kulturhuset. Ta plats! är en rolig utställning med konstverk som man själv är med och skapar. Har varit där och tänkt att "detta måste jag ta med barnen på".
Men bara tanken på att gå där en lördag gör mig trött...känns som hela Storstockholm samlas i city på lördagarna...En vardag, med mer lugn och ro...det lockar, men vad säger "fröken" då?!


Apropå detta kunde man tro att jag skulle se det som helt omöjligt att låta barnen vara lediga för en längre resa. Fast det är ändå annorlunda. Ser fler argument både för (läs gärna kommentarsfältet också) och emot. Tur att vi inte har så mycket pengar, så jag inte behöver ta ställning. Haha!

2010-04-12

Bokslukandet har börjat så smått!


Påskresan tog fyra timmar, enkel väg. Det räckte för att Anna skulle hinna läsa ut Kärleksmysteriet, en bok i serien om Lassemajas detektivbyrå. Nu flyter det på när hon läser! Roligt!
Får väl tipsa min dataunge om sajten också. Och kanske pysselböcker är roligt...nä, nu får jag ge mig, de har högar med pyssel-, bokstavs- och sifferböcker...!